söndag 16 augusti 2009

En tanke föddes

Många långtidssjukskrivna blir utförsäkrade trots läkarintyg och medicinska underlag som styrker arbetsoförmåga p.g.a. de nya sjukskrivningsreglerna som infördes den 1. juli 2008.

Väldigt ofta får vi höra av politikerna att det är bara enstaka fall men realiteten visar att så inte är fallet.

Grundtanken för bloggen är att människor får publicera den egna berättelsen om hur de hamnade i utanförskap trots sjukdom eller handikapp. Självfallet även anonym.
Mailadressen kommer lite senare.
Är du medlem i RESURS kommer det att finnas information där också.

5 kommentarer:

 1. Jättebra idé och snygg layout tycker jag!
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Vill du bidra med material?
  Skicka till redaktionen@resurs.be !

  SvaraRadera
 3. Ett bra upplägg för att sprida sanningen, den uppgift som högerdrevet och deras massmediala gaphalsar försöker mörka.

  Det gör inget om en drabbad följer upp med fler bloggposter senare, men det kan då vara bra att länka till föregående blogg av samma person och/eller sätta varje person under en kategori i bloggen.

  När det är gjort kan man sedan använda bloggen till att sprida hur många missöden som helst. Sanningen ska bara ut bland svenska folket, antingen medierna utför sin uppgift eller det sker genom en bloggverksamhet.

  Jag tycker också ni inom Resurs-nätverket skulle kunna starta en grupp inom nätverket där man kan skriva sitt omdöme om skilda massmedier, tidningar, tevekanaler osv, så sjukskrivna/arbetslösa/socialt utsatta vet vilka massmedier man kan spara in sina redan snåla ersättningar på, dvs. bojkotta massmediepacket genom att försöka strypa deras levebröd. Vet det tar lång tid, men man måste börja nånstans.

  http://processjuridik.wordpress.com/kravmarkning-av-massmedier/

  /Mvh admin Processjuridikbloggen

  SvaraRadera
 4. Precis mina tankar och så gjorde jag också.
  Länk till föregående inlägg eller fler om det blir så och varje skribent en egen kategori.

  Betygsatta massmedier låter riktigt bra. Allt tar lång tid men börjar man inte blir det aldrig nånting. Så är det bara.

  SvaraRadera
 5. Min poäng oxå. Bra med kravmärkta medier så att vi som inte vill stödja propagandakräken kan undvara de blaskorna till att börja med. Ett växande resurs-nätverk har tror jag tillräckligt med medlemmar som har ögona öppna för att skapa en sån kravmärkning.

  SvaraRadera