torsdag 18 februari 2010

En bild säger mer än tusen ord


Tavlan målades av Anita Svedin som är utförsäkrad.
Hon tillåter spridning och användning av bilden.

18 kommentarer:

 1. Mycket talande!
  - Tag edra sängar och gå (till arbetförmedlingen era simulanter) Arbeith mach frei und gesund :-(

  SvaraRadera
 2. Tragisk att vi har överlåtit makten till en empati befriat Allians. Som trots nya forskning och starka remisser som förvarnade om konsekvenser av regerings socialförsäkrings politik har valt att köra över de sjuka och skadad.
  Underbart och skrämmande bild av Anita Svedin.
  /tekla

  SvaraRadera
 3. Till Mats:

  Ja, det skall nog bli en bild till där regeringen sparkar iväg sjuka till af.

  Till Tekla:
  Ja, alliansens behandling av sjuka strider mot allt förnuft. Det finns ingen som helst medicinsk och psykologisk grund för att sjuka skulle bli mer arbetsföra av att bli förnedrade, därtill har vi faktiskt betalat till sjukförsäkringen och har rätt till ersättning som från vilken annan försäkring som helst. Det är obegripligt att det fortfarande finns folk som röstar för den här politiken.

  SvaraRadera
 4. Aliansens SS soldater gör sitt jobb

  Tobbe

  SvaraRadera
 5. Är det Reinfeldt som står i brun kostym och vaktar dörren till Försäkringskassan?

  SvaraRadera
 6. Kul att du ser att det är Reinfeldt! En del syns lite dåligt på bilden. Ett diagram över det raskt sjunkande sjuktalet sitter på dörren och det är Husmark-Pehrsson som bryskt motar iväg folk med "högaffeln".

  SvaraRadera
 7. Gumman min fick slut på sjukdagar vid årsskiftet. Inget har hänt, mer än att hon ska på någon rehabutredning sista veckorna i mars. Sedan är hon utslängd i arbetslöshet. Hon har drygt 100 a-kassedagar kvar.

  Jag tyckte det lät bra att arbetsförmedlingen skulle satsa mer på folk i den här gruppen, men när jag ser resultatet undrar man hur det var tänkt. Något måste väl handläggaren göra, det har gått åtta veckor nu.

  SvaraRadera
 8. läste precis simsalabim sa försäkringskassan bannemej det bästa jag läst på länge .jag är antagligen sjuk i liknande sjukdom som den som skrev detta.kram från en som saknar knappen man trycker på så man kan sova.

  SvaraRadera
 9. Jag sitter här och undrar är det kvinnor som blir utförsäkrade, har dom haft kvinnliga läkare ? Är det sjukdomar som kvinnor har mest av som inte räknas som att inte arbetsförmågan skall bli nedsatt av . Är det sjukdomar som männ inte har erfarenhet av.???

  SvaraRadera
 10. Anonym som undrar!

  Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna och inte heller om din läkare är man eller kvinna.
  Sjukdomar spelar ingen roll längre. Det är arbetsförmågan som prövas och inget annat.

  SvaraRadera
 11. PLANEN ÄR: det ska ta slut den 31/3-10

  SvaraRadera
 12. "Det är arbetsförmågan som prövas och inget annat."

  Det är så som det ska vara då ju!

  SvaraRadera
 13. Kan du definiera "arbetsförmåga"? Gärna på ett realistiskt plan.
  Får man, bara för att det finns en tidsgräns, alltid tillbaka en arbetsförmåga som jag kan få ett jobb med?

  SvaraRadera
 14. Uppenbarligen finns det ju någon sorts arbetsförmåga då hon kan skapa konst...

  SvaraRadera
 15. Intressant och vilken sorts ?? arbetsförmåga har hon då som hon kan tjäna tillräckligt pengar med för att försörja sig?
  Hur länge höll hon på för att måla den här bilden? Det vet du ju säkert också om du vet att hon har en sorts? arbetsförmåga.
  Två enkla frågor som du säkert också kan besvara.

  Ännu värre - hon kan fortfarande tänka. Tänk hur mycket arbetsförmåga bara det utgör!

  SvaraRadera
 16. Vad gör vi som vet sanningen.
  Judarna fick ett eget land.
  Det handlar inte om inkomst en tavla stiger först i värde,hos de som stulit arbetarnas pension. Domstolar gör idag en lögn till sanning.
  Skriv upp alla namn på dessa. de är inte straffbefriade.

  SvaraRadera
 17. En bild klippt och skuren för t-shirt produktion - vad sägs om det...

  SvaraRadera
 18. Allt som nåt vittnessmål avslöjad som nedan INTE SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden: Nej! Läs inte heller!
   
   
  STÖLD PÅ STATLIGT OMRÅDE / "handläggare" offrar både lurade individer och staten:
  EN ANSTÄLLD i XIGRATIONSVERKET TVINGAR MÄNNISKOR ATT LÄMNA KÄNSLIGA INFO TILL den handläggarens SAMVERKANDE KVINNA som tjänstgör i två andra relaterade institutioner...
  En person som handläggare i Xigrationsverket Xolna avd (Xadime Xakir) ständigt samlar känsliga uppgifter / kopierar allt hemligt/ manipulerar osv
  Massor av drabbade asylsökande avslöjar genom sina mobila tel-inspelningar att den kvinnliga tjänstemän gör något olagligt, samlar material för sitt privata syfte/ tar mutor och bedrar de okunniga offren.... Hon heter Xadime Xakir 19 830505-XXXX, prickades noga i flera fall ändå fortsätter hon som anställd i Xolna avd./helt förbannade/ för jävligt och oförskämda överdirevelse med svenska folket, inte minst "offentligt" tjuveri!Emelie Isberg
  info@pratpartiet.se
  +46 (0) 739 30 12 09 Västeraas

  SvaraRadera