onsdag 14 oktober 2009

Gunnar Axén! Nytt öppet brev!

Det skrevs många brev till Gunnar Axén de sista veckorna. Svar kom däremot aldrig.

Nätverket RESURS, nätverket SLUSSA och Kamratföreningen Vänkraft skrev ett nytt öppet brev med tydliga frågor som många sjuka har idag.

Läs hela brevet HÄR och ställ din egen fråga i en kommentar.

3 kommentarer:

 1. Med den politik de för är det inte underligt att de inte vågar svara och ge sanningen.

  Hade de rakryggat berättat sanningen hade de åkt ur regeringsposition i raketfart. Misstroendeförklaring hade legat nära till hands!

  SvaraRadera
 2. Den som har ett svar svarar också.
  Den som inte har några svar är tyst och det är faktiskt också ett svar!

  SvaraRadera
 3. Har själv försökt få svar från Axén på vad som händer med mig/de i min situation - men han svarar inte på frågan.

  Arbetar 50% och har tillfällig sjukersättning på 50%. Men vad händer när den tar slut? FK pratar om att jag då måste prövas mot hela arbetsmarknaden trots att jag har ett väl anpassat arbete.

  Problemet är att jag inte klarar att arbeta mer än 50% -och inget annat jobb skulle vara bättre. Jag vet det och min läkare har exakt samma åsikt. Har också fått mer rehabilitering än de flesta i min situation men kan inte arbeta mer än så här ändå.

  Räknas jag till dem som räknas till gruppen som kommer att försämras av mer arbete (vilket är vad som kommer att hända)och får fortsatt sjukpenning eller kommer de att tvinga mig att lämna mitt fasta, fungerande arbete för att kastas ut till en 3-månaders rehabilitering och sedan ändå inte kunna jobba mer än nu?
  Det vill jag ha svar på!!

  SvaraRadera